Lehevaatamisi kokku

pühapäev, 31. märts 2013

Mõnus suusailm püsib

Aeg-ajalt sajab lund ja ilm talispordi harrastajatele igati soodne ja mõnus. Ega kõik ei pea elus käima aiapidajate meele järgi. Aga ongi aega istuda, aega astuda ja aega mõelda, et mida kõike ma teeksin, kui lumi sulaks. Olen juba nii palju mõelnud, et seda tööd ei jõua vist saja aastaga ka ära teha. Aga keegi ei keela ju unistamist. 
Eile külastasin sõbranna Hellet ja see oma ostetud sibulatega ajas mu muidugi hulluks ja võtsin sihiks Maxima, et osta liiliate sibulaid. Nüüd mõtlen, et ohmakas mis ohmakas. Aga odavad ja hullult vaja. Ega midagi, ost sooritatud, soodne pealegi, aga kas sealt ka miskit sirgub, näitab aeg. Panen siis kirja, mis ostsin.
Aedkanna, kirju lehega
Kalla, kollane
Lilium Oriental 'Merostar'
Lilium Nano Dwarf  (ei tea, mis see on) 'Butter Pixie'
Lilium Nano Dwarf 'Reinesse'
Lilium Eye-catcher 'Garden Party'
Lilium Asiatic 'Umbria'
Lilium Asiatic 'Lollypop'
Lilium Asiatic 'Vivaldi'
Haisevad kopituse järgi mis kole, aga mul oli just neid vaja. Ravimatu haigus on see vist tõesti ja aina hullemaks läheb. Peatada oleks vist vaja.
Täna siis hall, sombune ilm ja kuldnokad saabumata. Mina oma väikese ajuga ei mäleta sellist aastat, et kuldnokad ei ole aprilli alguseks kohal. 

2 kommentaari:

  1. Kui praegu vaatan seda lumesadu ja ümberringi möllavat tuisku, siis võib veel rahumeeli vist päris pikaks ajaks teise külje keerata:) Et praegu lund sajab, selles pole midagi imelikku, enamvähem sel ajal on alati sadu olnud. Aga see, et märts nii ühtlaselt külm oli ja ka kuu lõpp üldse lund ei sulatanud, on küll esmakordne, nii kaugele, kui mina mäletan.

    VastaKustuta
  2. Kuldnokki pole meilgi, aga täna avastasin, et kuldnoka puuri all on rohkelt käbisid, tegu vahtrapuuga ja üles vaadates avastasin, et pesaava oli suurendatud. Ilmselt on rähn asunud sinna ajutiseks või alaliseks.

    VastaKustuta