Lehevaatamisi kokku

reede, 12. oktoober 2018

Kollaste liblikate päev

12.oktoober, 20 soojakraadi, lühikeste varrukatega aias. Kollaseid liblikaid lendas palju. Võililled õitsevad. Mida saab veel soovida, kui loodus ise teeb sellise kingituse.

Eile puhastasin kaks 'Smaragd'i prahist - terve kärutäis prahti. No kui 200 taime hekis oleks, siis kes neid jõuaks puhastada.




Täna tegin algust pealsete lõikamisega. Ühtlasi ka rohisin ja servasin ääred. Paljud püsikud on veel kenad rohelised ja mõned isegi õitsevad, need jätan vist kevadeks. Leidsin veel hunniku sibulikke, toppisin neid ka siia ja sinna, las need õied siis kevadel uhkeldada.






Lehtla ehitus edeneb. Tagakülje jõuab veel sel sügisel, katus jääb järgmiseks aastaks.



Lubas veel mõned päevad sellist ilusat ilma, jõuab palju teha. Mõnus sügis!

4 kommentaari:

  1. Sul on nii ilus seal toimetada. Tore kui töödega järje peal ja jäänud vaid viimased liigutused, et võiks rahuliku südamega lume sulamist ja lillede kevadist tärkamist ootama jääda. Kuigi, küllap aednikul on ikka ja alati mõni töö tagataskus ootamas.

    VastaKustuta
  2. Huvitav, ma vist magasin selle 20 kraadise sooja maha. :D Aga ilus on sul tõesti seal! Ma lõikan juba mõnda aega pealseid, eks külm tegi oma ja...
    Aga vaat aiatööde lõppu küll kuskilt veel ei paista :(

    VastaKustuta
  3. Väga ilus vananaistesuvi. Liblikaid meil ei olnud, aga õhtuhämarast ilmusid välja mingid suured putukad, kes verandalaterna ümber tiirlesid ja Härra Tibu tegi püsthüppeid nagu noor baleriin. Väärikusest polnud loomulikult enam haisugi. :)

    VastaKustuta