Lehevaatamisi kokku

esmaspäev, 26. märts 2012

Ilmas imesid on mitu

ja ühe leidsin täna aiareidil olles. Naljakaid olevusi kogume me kõik ju aeda, aga kui leiad lume alt ukerdamas sellise olevuse, siis kohe on hea meel.
Õienupud küljes ja puha. Ei ole küll kindel, aga sinna tiigi kaldale istutasin eelmisel aastal kirjulehise katkujuure. Keilast laadalt ostsin ja tervelt 4eurot taimepoeg maksis. Kuigi need lehed on hoopis teised, aga muu ta ka olla VIST KINDLASTI ei saa. Vahva üllataja igatahes.
Täna sai õunapuuoksi koristatud ja põletatud ja esimesed taimed kasvuhoonesse viidud. Homme transport jätkub.

2 kommentaari:

  1. Vaatasin pilti ja mõtlesin, et katkujuur ei saa see küll olla, kõigil katkujuurtel on ümarad lehed. Olen looduses näinud kevadel enne lehtimist maast kerkivaid katkujuure roosakaid peaaegu palja varrega õisikuid. Kuid tõesti, jaapani katkujuure õisik on ümbritsetud just selliste piklike roheliste lehekestega nagu pildil näha.

    VastaKustuta
  2. Ma olen kord sedasi imetlenud mädarõigast. Aga erinevalt Sinust mõtlesin, et kes pagan on mu puhtasse peenrasse sellise jubeduse tekitanud, tõmbasin ta välja ja vedasin komposti. Pärast otsisin ja päästsin teist tükk aega. See oli üks suht haruldane kirjulehine sort:)

    VastaKustuta