Lehevaatamisi kokku

laupäev, 14. aprill 2012

Ja ongi kevad

Saabus ka teine toonekurg, linavästrik on kohal ja tema laul on muide väga ilus. Avastasin alles sel kevadel, et linavästrik oskab laulda. Kõik avaneb, kasvab ja sirgub. Krookused, lumikellukesed, märtsikellukesed... Eile mõtlesin, et issand küll, alles see kurg jõudis kohale ja juba istub pesal, et muneda. Ema ütles selle peale, et see inimene ka imelik, et lumi alles sulas ja juba ta askeldab seal peenardes. Nii ta on ja see on ju meie vaba valik.

5 kommentaari:

  1. tark ema sul :)

    Aga meie linavästrik veel pole saabunud. Ei tahagi kohe selle terrori peale mõelda, mis siis jälle toimuma hakkab :D

    VastaKustuta
  2. Emad on ikka targad:)

    Meil on samuti terve õu linavästrikke laulmas. Ja küll nad alles askeldavad. Toonekured sätivad oma pesa korda, nad on meil siin erilised insinöörid:), kogu kupatus vajub küll üht-, küll teistpidi upakile.

    Aga ma võin veel ka lumepilte üles panna kui keegi on unustanud, milline see välja näeb

    VastaKustuta
  3. Ei taha, Muhedik, ei taha. Aitab! Sooja võiks vähe juurde munserdada.

    VastaKustuta
  4. Meil laulis eile musträstas traadil nagu segane. täna käisime viimsis esinemas ja seal mingisugune põõsas sädistas kui segane. algul vaatasin, et kas tõesti need paar värvukest seal ladvas suudavad nii kõva lärmi teha, aga pärast nägin, et kogu põõsa südamik oli tegelasi tihedalt täis. Kohe mõnus on ringi käia, kui igasugune sidin-sädin ümbritseb. :)

    VastaKustuta
  5. Varsti ongi see ilus aeg möödas.

    VastaKustuta